Chipo

Omschrijving

Dit is onze Chipo, een Staffordshire bullterriër van 1 ½ jaar oud. Chipo komt uit een slechte situatie maar dat is nu voorbij. Nu staat er bovenaan zijn verlanglijstje een goed huisje, waar hij de rest van zijn leven mag blijven.
Chipo is een hond die een beetje de zogeheten kat uit de boom kijkt. Hij voelt eerst even aan hoe de mens reageert naar hem voordat hij bij je komt kijken. Chipo straalt hier bij ons de rust zelve uit. Hij wandelt lekker rustig met je mee en vindt het heerlijk om geaaid te worden, mits dit rustig en met beleid gedaan wordt. Hij vindt snelle handelingen nog wel is spannend.
We denken dat Chipo het wel ziet zitten om zijn toekomstige huis met een teefje te delen, maar dit moet natuurlijk wel in goede banen worden geleid.
Wij hebben hier in de opvang gekeken hoe Chipo reageert op katten, dat deed hij goed. Omdat we niet weten of hij in zijn vorige huis dit gewent is moet dit wel met kleine stappen worden geïntroduceerd.

Bent u enthousiast geworden door het verhaaltje van deze lieve kleine man? Stuur dan een mailtje naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin een uitleg van uw thuissituatie en wellicht kunnen we dan een afspraak inplannen om kennis te maken.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht