Gadhim

Omschrijving

Met zijn 5,5 jaar, is knappe Gadhim op zoek naar een nieuw huisje! Hij is bij ons in het asiel gekomen door afstand van de vorige eigenaren.

Gadhim is een echte grappenmaker. Met zijn pret bek windt hij iedereen om zijn vinger. Tijdens het wandelen is hij veel bezig met wat er om hem heen allemaal gebeurt. Hierdoor kan hij nog wel eens hard aan de riem trekken. Desondanks is hij met een aandachts oefening ook zo weer met zijn mede wandelaar bezig. Voor koekjes en worst doet Gadhim erg veel. Aan de basiscommando’s is bij zijn vorige huis al veel aandacht aan geschonken. Deze kent hij dan ook goed.

Bij Gadhim zijn vorige eigenaren heeft hij laten zien dat hij een eigengereid karakter heeft.Door problemen met betrekking tot voerbaknijd, verlatingsangst en reactief gedrag vanuit angst in stressvolle situaties is hij bij ons binnen gekomen. Wij zijn in het asiel hard aan de slag gegaan met trainen van de voerbaknijd. Hij leert bij ons dat als hij eet wij geen bedreiging voor hem zijn. Wat wij hier van hem zien is dat hij vooral erg nerveus wordt op het moment dat er wel mensen om hem heen zijn maar niet in het zicht, Hij moet hierin nog leren dat mensen ook heus wel weer eens van de wc afkomen.  

Gadhim is een echte knuffelkont. Hij komt graag even tegen je aan staan om zijn nodige dosis liefde te verkrijgen. Spelen is hij ook helemaal gek op, achter een bal aan rekken en met flostouwen samen trek spelletjes.

Ben je verliefd geworden op Gadhim zijn energieke, doch soms nerveuze karakter ? En heeft u een huis zonder andere huisdieren ? Dan zien wij graag in een mail uw situatie en motivatie tegemoet en hopen wij u snel kennis te kunnen laten maken met onze lieve Gadhim.

Langskomen zonder afspraak is momenteel i.v.m. Corona niet mogelijk. Wij vragen u eerst een e-mail te sturen naar: sdo@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht