Sonic

Omschrijving

Je kent hem wel toch? Sonic, dat kleine blauwe sportieve egeltje op jacht naar alle ringen in het leven?
Onze ‘blauwe’ athleet van 6 jaar jong doet deze naam dan ook werkelijk eer aan. Indien er in het echte leven ringen in de lucht hingen had hij er geen 1 gemist. Sonic dus…

Sonic is bij ons in de opvang terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaar niet meer goed voor hem kon zorgen. Sonic heeft liefde gekend maar kent helaas ook de keerzijde van het mooie leven. Omdat Sonic het 1 en ander heeft meegemaakt zijn wij voor hem opzoek naar een specifieke eigenaar welke hem de rest van zijn leven vertrouwen en geborgenheid kan geven.

Wij zoeken voor Sonic een actief/sportief huishouden zonder kinderen. Het actieve en sportieve stukje is hierbij wel een must. Sonic is door zijn selectieve houding jegens honden niet geschrikt om los te lopen tussen soortgenoten. Zijn nieuwe eigenaar moet er dus geen enkel probleem mee hebben dat Sonic niet los loopt. Dat vraagt een eigenaar welke creatief is in het bedenken van beweging en activiteiten (denk aan actieve activiteiten; fietsen, hardlopen in combinatie met hersenwerk; bijv. speur en neus werk). Sonic beheerst de basis gehoorzaamheid uiterst goed! en voor een koekje nog net even iets beter ;)

Wij verwachten dat Sonic na een redelijke gewenningsperiode prima wat uurtjes alleen kan zijn. Toch vragen wij voor Sonic een huishouden waar hij niet lang alleen thuis hoeft te verblijven en er genoeg tijd voor Sonic over blijft voor lange wandelingen, leuke activiteiten en het opbouwen van een sterke vertrouwingsband.

Sonic is een actieve en waakse hond in en rondom huis. Onze voorkeur geniet een huishouden met (omheinde) tuin waar een eventuele waakse blaf gewaardeerd kan worden door de buren.

Sonic is binnengekomen met een huidprobleem. Inmiddels gaat het beter met hem maar we zijn nog steeds bezig zijn huidconditie te verbeteren.

Denk jij dat je een eigenaar bent die Sonic een actief leven vol vertrouwen en liefde kan bieden? Sta je stevig genoeg in de schoenen om flinke wandelingen te maken met deze lieve sportieve jongeman?
Zijn jouw snelle schoenen al gepoetst? En ben je klaar om samen met Sonic ringen te vangen? Mail ons dan uw woon- en gezinssituatie door via sdo@dierenbescherming.nl

 

 

 

 

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht