Axxer

Omschrijving

Hoe vinden jullie onze Axxer? Wat een beer he? Axxer is een amerikaanse Bully XL van 3 jaar oud.
Axxer is bij ons op de opvang binnen gekomen omdat hij is achtergelaten in een woning. Hij was ongelofelijk bang toen hij zijn eerste stappen bij ons binnen zette. Bang maar zo vreselijk lief…

Axxer kwam snel los bij zijn vaste verzorgers. Enkele hebben dan ook een speciaal plekje in zijn hart bemachtigd. Axxer is nog steeds een wat onzekere jonge man, maar uit zich bij zijn lievelingsmensen als een echte Bully. Lief, speels en een tikkeltje onbegrensd uit enthousiasme en lompigheid.

Nieuwe ervaringen zijn voor deze grote knuffelbeer rete spannend. Al bibberend heeft hij in sommige situaties echt bemoedigende woorden nodig. Eenmaal overtuigd en vertrouwd zal hij zijn begeleiding hierin volgen.

Wij zijn voor Axxer opzoek naar een rustig huishouden (en omgeving) waarin hij alle tijd krijgt zich wat zekerder in het leven te ontwikkelen. Natuurlijk heeft Axxer nog een hoop te leren, dat vraagt natuurlijk om duidelijkheid en sturing maar wel met de welbekende fluwelen handschoentjes.

Wij zullen Axxer niet plaatsen in een huishouden met andere huisdieren en/of kinderen. Wij verwachten dat Axxer in de toekomst best even alleen kan blijven. uiteraard is het van belang dat dit naar alle redelijkheid word opgebouwd.

Bent u enthousiast geworden van deze 39 kg wegende knuffel beer? Heeft u voldoende tijd en ruimte om Axxer rustig op zijn tempo te laten groeien in zijn zelfverzekerdheid? Kunt u duidelijkheid en structuur bieden en weet je dit op een positieve manier toe te passen?

Mail dan uw motivatie, woon- en gezinssituatie naar sdo@dierenbescherming.nl om Axxer persoonlijk te ontmoeten.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht