Winston

Omschrijving

Op dit moment hebben wij genoeg mailtjes ontvangen, uit deze mailtjes maken wij een selectie. Wij gaan ervanuit dat er voor Winston een juiste match zal plaatsvinden, om teleurstelling te voorkomen: het heeft geen zin meer om uw mail met motivatie naar ons toe te sturen. Deze worden dan ook niet meer beantwoord. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Deze knappe krullenbrol is Winston. Winston is op dit moment 6 maanden oud. Hij heeft niet de aller makkelijkste start in het leven gehad, maar vanaf nu ziet hij de toekomst met een kwispelende staart tegemoet.

Bij vreemde mensen is hij in het begin nog wel wat terughoudend en vindt hij dit spannend. Als dit eenmaal vertrouwd is en hij kent je, is hij een echte spring in het veld. Dan maakt hij letterlijk sprongen van blijdschap. Dit is nu met zijn 26 kilo nog leuk, maar hij wordt uiteindelijk wel een hele grote jongen. Hierom zijn wij opzoek naar mensen die stevig in hun schoenen staan, maar ook op vriendelijk en zachte wijze Winston de wereld willen laten ontdekken.

Winston heeft bij ons een aantal basisvaardigheden aangeleerd gekregen, zoals; zit en af. Hij loopt heel mooi en rustig mee aan de lijn buiten en is zeer geïnteresseerd in zijn omgeving en medemens. Tevens is hij zeer sociaal naar andere soortgenoten toe. Bij ons wordt hij vaak samen met een vriendje uitgelaten en dit vindt hij enorm leuk! Om deze reden zou hij ook uitgeplaatst kunnen worden in een huishouden met een andere sociale hond.

Bent u ook verliefd geworden op de krulletjes van Winston? En zijn blije, enthousiasme, doch terughoudende karakter ? Mail dan uw situatie naar: sdo@dierenbescherming.nl

Wij verwachten een hoop geïnteresseerden voor Winston dus als u zo vriendelijk zou willen zijn om in de mail uw thuissituatie schets door te willen geven (ervaring met honden/ras, dieren in huis, werksituatie, gezinssamenstelling etc.) dan kunnen wij alle informatie verzamelen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de mailtjes gaan verwerken en kijken welke mensen we gaan uitnodigen voor een eerste kennismaking. Alleen reacties via de mail zullen verwerkt worden, het heeft dus geen zin om te bellen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht