Djinn

Omschrijving

Hier is Djinn. Een Akita teef van net 1 jaar oud. Djinn is helaas retour asiel gekomen. Wij zijn voor Djinn dan ook opzoek naar een nieuwe eigenaar.

Djinn is een vrolijke actieve dame met sterk karakter. Djinn weet wat ze wil en wat ze niet wil. Met Djinn is een mooi verbond te sluiten als “afspraken” word gemaakt met behulp van een koekje, een mooie motivator voor Djinn om voor te werken. 

Djinn is selectief naar soortgenoten. Bij haar vorige eigenaar heeft Djinn geleerd dat zij met een "feestneus" (korfje) sociaal contact kan maken met zorgvuldig uitgezochte honden. Zij draagt haar feestneus daar Djinn er niet voor schoomt duidelijke grenzen aan te geven in het contact met soortgenoten. Djinn haar feestneus geeft haar de rust om vol vertrouwen direct contact te maken. Zij wordt dan ook niet belemmerd bij het dragen hiervan. Wij zien voor Djinn graag een nieuwe eigenaar welke consequent in zijn of haar schoenen staat en daarbij geen probleem heeft hier verantwoord mee om te gaan.

Djinn laat zien dat zij de meeste mensen om haar heen echt wel oke en leuk vind. Toch heeft zij zo bij een enkeling een stukje gezond wantrouwen. Het is belangrijk dat een nieuwe eigenaar deze eigenschap erkent, herkent en daarbij zijn of haar verantwoording neemt. Het is voor Djinn bijvoorbeeld prettig dat zij met verjaardagen en/of andere visite waarbij zij zich niet comfortabel voelt een ruimte heeft waarbij zij teruggetrokken tot rust kan komen en/of blijven.

Wij zijn voor Djinn opzoek naar een eigenaar die bekend is met de Akita en daarbij instaat is Djinn goed te begeleiden in situaties waarbij Djinn haar persoonlijke grenzen aangeeft, zoals bijvoorbeeld bij een lichamelijk onderzoek van een dierenarts.

Djinn is een actieve energieke dame, een eigenaar die naast het bezit van wetenschap over de Akita ook van vele en lange wandelingen houdt zou voor Djinn een perfecte match zijn.

Bent u die ene Akita-fan die  zijn hand niet omdraait voor een jonge actieve karaktervolle Akita knuffel? Dan ontvangen wij graag een email via sdo@dierenbescherming.nl en wie weet stellen wij Djinn snel aan u voor.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht