Toby

Omschrijving

Hoi! Toby is mijn naam. Mijn verzorgers noemen mij een beetje een pechvogel. Ik ben namelijk in mijn korte nog jonge en bruisende leventje al 2x terug naar het asiel gebracht. Heus niet omdat ik rottig en vervelend ben. Maar ondanks dat ik mijzelf veel laat zien als een vrolijk en grappig (en zeg eerlijk, ik heb ook de looks) kereltje hebben mijn eerdere mensen wel wat moeite gehad met mijn soms wat angstige karakter.

Samen met mijn mensen vrienden in de opvang heb ik hard gewerkt om hier in de toekomst beter mee om te gaan. Als jij mij de ruimte geeft, laat ik jou zien dat ik van alles kan leren! Echt heus, gewoon omdat ik het kan, maar ook omdat jij het misschien nuttig vindt en omdat ik dan wat lekkers krijg. Worst graag... Ik wil mijzelf niet direct kieskeurig noemen, keizerlijk eerder.

Ik zoek een rustig maar actief huishouden waar ik rustig uit kan buiken van de worst tot er een nieuwe (actieve) activiteit op de planning staat. Mijn rust zou ik in een nieuw huishouden misschien wel willen delen met een soortgenoot. Een dame graag, zo één die me alles van het leven kan leren. Zo één waar ik tegenop kan kijken omdat zij alles al weet van het leven.. Wat is tenslotte een man zonder goede vrouw? ;) Ik zal wel moeten leren mijn rustplek te delen, dat ben ik niet gewend. Maar had ik al gezegd dat ik heel veel kan leren? Dat vast ook.

Een rustig mensen-kind vanaf 16 jaar zou ik wel over mijn keizerlijke hart kunnen halen. Zijn gehele voetbalteam over de vloer zit ik dan weer niet zo om te springen. Een rustig maar actief huishouden waar veel tijd voor mij is dat lijkt me wel wat.

Ik vraag eigenlijk echt niet zo veel; Ik zoek gewoon iemand die niet zo schrikt van mijn angsten en mijn soms snelle reactie hierop, Iemand die mij een beetje beschermt in situaties die ik spannend vind, iemand die mij ruimte geeft om te groeien maar tegelijk ook iemand die mij uit situaties weghoudt die mij te veel spanning brengen. Ik ben dan voor jou dat grappige en zeer vrolijke kereltje zoals ze mij in de opvang allemaal kennen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een ontmoeting met mij? Stuur mij dan een mailtje via sdo@dierenbescherming.nl en trek je wandelschoenen ook maar aan, want ik onderneem graag direct actie met jou!

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht