Pip

Omschrijving

Pip is een hele lieve rood/witte kater van 6 jaar. Hij is sierlijk, staat hoog op zijn poten en heeft een heel zacht karakter. Pip vindt de hele wereld eigenlijk wel spannend. Hij vindt het heel fijn om geaaid te worden, als je Pip rustig benaderd en hem roept komt hij naar je toe en knuffelt graag met je. Bij harde geluiden of onverwachte bewegingen kruipt hij snel weg, een beetje een stresskipje dus. Eerst even kijken of alles veilig is en dan weer tevoorschijn komen. Pip komt lekker naast je zitten en wil dan ook graag geaaid. Bij pip moet je echt rustig de tijd nemen om hem aan je te laten wennen en dan komt hij echt los. 

Pip is snel gestresst, bij hem uit dit zich in een blaasontstekin. Hij zoekt dus een rustige huisje, want van de blaasontsteking krijgt hij buikpijn en durft hij niet meer op de bak te plassen. Dan gaat hij plasje in huis doen.

Heeft u een rustig huishouden, zondere andere dieren en zonder kinderen, en bent u op zoek naar gezelschap dan is Pip heel fijn gezelschap. Pip heeft wel genoeg aandacht nodig, met veel momenten van aaien en knuffelen. 

Denkt u na het lezen van het verhaaltje Pip past echt bij mij, stuur ons dan een e-mail naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat wij kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor Pip

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht