Jill en Janey

Omschrijving

Jill en Janey zijn twee cyperse dametjes van 9 maanden. Janey is het poesje met het meeste wit in haar gezicht. Deze twee kleine meiden zijn bij ons binnengekomen doormiddel van afstand. Ze zijn niet zo veel gewend, ze zijn wat angstig als je de kamer binnen komt. Als je ze rustig benaderd en laat zien wat je met je hand doet vinden ze toch wel fijn om geaaid te worden. Jill komt al steeds meer los en gaat al op haar rug liggen om uitgebreid geaaid te worden. Janey observeert dit allemaal, maar heeft nog niet de behoefte om mee te doen. Hoe meer je hier de tijd voor neemt hoe maar ze er van gaan genieten.

Wij zoeken voor Jill en Janey een huis met een tuin, zodat ze naar buiten kunnen. Ze zijn nog jong en hebben genoeg energie om te spelen en rond te rennen.

Denkt u na het lezen van het verhaaltje deze twee passen echt bij mij stuur ons dan een e-mail naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat wij kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor Jill en Janey.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht