Max

Omschrijving

Max is een wit met grijze kater van bijna 13 jaar en een ontzettend grappige kop! Max houdt van aandacht, maar wel wanneer hij dat zelf wil. Hij is niet altijd een knuffelkat, maar Max houdt van aaien wanneer het hem uitkomt en zo lang hij het lekker vindt! Als hij vindt dat het lang genoeg heeft geduurd dan maakt hij dat duidelijk met een zwiepende staart en een tik van een poot. Een kerel met karakter, hij kan kopjes geven als de beste, vindt het heerlijk bij je te komen liggen, maar hoeft niet perse geaaid te worden. Max is dus erg eigenwijs en ook wat koppig en omdat hij ook niet van drukte houdt plaatsen we hem niet bij kinderen.

Max is afgestaan omdat hij het niet altijd netjes op de bak deed, de oude eigenaar dacht dat dit kwam door de drukte in huis. Hij krijgt nu speciaal voer ter ondersteuning van zijn nieren dat was precies wat hij nodig had, want hij plast nu netjes op de bak. Het is dus wel belangrijk dat hij dit voer blijft krijgen. Ook krijgt Max dagelijks een pilletje voor de ondersteuning van zijn hart. Dat is voor hem helemaal geen probleem, als hij iets lekkers erbij krijgt eet hij het zo op!

 Max zoekt dus een huisje zonder drukte, geen katten, honden of (drukke) kinderen, maar wel een huis waar hij, als hij eenmaal gewend is, lekker naar buiten kan. Een beetje struinen door de tuin, wat jagen op vliegjes en blaadjes en heerlijk zonnen, dat zijn de wensen van Max.

Bent u geïnteresseerd in Max, neem dan contact met ons op.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht