Zandor

Omschrijving

Zandor is een lieve kater van ruim 8 jaar. Hij is als kitten gevonden en heeft 8 jaar bij een gezin gewoond maar werd steeds banger voor de man des huizes. Wat er gebeurt is weten we niet, maar hij was het vertrouwen in de mensen kwijt.

Hier hebben we gemerkt dat hij nu langzaamaan de knuffelmoeders, de vrijwilligers en het personeel begint te vertrouwen. Hij loopt niet meer zo snel angstig weg, komt zelfs al zo nu en dan een koppie geven en laat zich steeds vaker aanraken. Waar hij eerst nog buiten hoog op een plank angstig de wereld zat te bekijken, zit hij nu veel vaker binnen te wachten op een van de knuffelmoeders die hem snoepjes komen brengen.

Omdat hij hier vaak buiten is, is een tuin wel een absolute must voor Zandor.

Voor Zandor zijn we op zoek naar een baasje met ervaring met angstige katten. En een huisje waar hij in alle rust een vertrouwensband op kan bouwen met het nieuwe baasje. Omdat zijn contact met andere katten hier heel positief verloopt zou een sociaal soortgenootje een goede optie voor hem zijn, zodat hij kan zien van de andere dat mensen echt heel leuk zijn.


Dus heeft u ervaring met angstige katten en wilt u Zandor die kans geven die hij zo hard nodig heeft? Verwacht u niets van hem, maar is zijn aanwezigheid voorlopig even genoeg? Neem dan contact met ons op om te kijken of u een klik heeft met Zandor.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht