Klaas

Omschrijving

Klaas, zwart met witte kater en door de dierenarts is hij geschat op ruim 10 jaar. Hij is als zwerver bij ons binnengekomen, Hij had toen een grote wond op zijn rug, vlak bij zijn staart, en heeft dus best een tijd in onze quarantaine gezeten. Maar nu is hij hersteld en mag hij op zoek naar een eigen huisje. Klaas houdt van gezelligheid, kan wel wennen aan een hond en kinderen zijn voor hem geen probleem. Klaas is wel een bijzondere kat, hij kwaakt een beetje in plaats van dat hij mauwt en hij heeft een krul in zijn staart, net als een varkentje.
Maar boven alles is hij vooral heel erg lief en dol op knuffels. Af en toe heeft hij wat diarree, dat doet hij keurig op de bak en hij heeft er verder geen last van. Het is voor hem het best als hij niet teveel natvoer krijgt.

Klaas zoekt gewoon een plekje waar hij lekker zichzelf mag zijn, er veel aandacht voor hem is en hij als hij eenmaal gewend is lekker naar buiten kan.

Denkt u dat u Klaas een fijn huis kunt geven, neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze mooie man.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht