Zorro

Omschrijving

Zorro, een mooie wit zwarte kater van 7 1/2 jaar. Hij is als gevonden kater bij ons gekomen en de eigenaar is hem niet meer op komen halen. Waarschijnlijk heeft hij al een hele tijd op straat gewoond, want hij ziet er echt uit als een vechtersbaasje. Hij moet dus nog even wennen aan het leven onder de mensen. Maar hij ontwikkelt zich hier goed, maar waarschijnlijk wil hij ook wel meer ruimte en verveeld hij zich nu nogal en hij moet nog wat leren in de omgang.

Deze stoere vent zoekt dus een huis waar hij zichzelf mag zijn. We denken dat hij het liefst enige kat in huis is en door zijn leven op straat zal hij ook niet graag zijn huis delen met een hond. Grotere kinderen zullen geen probleem voor hem zijn, maar kleintjes zijn waarschijnlijk te druk en onvoorspelbaar. Omdat hij een groot deel van zijn leven op straat heeft gewoond wil hij zeker naar buiten willen als hij eenmaal gewend is in zijn nieuwe huis. Zijn nieuwe omgeving verkennen en kijken wie er in zijn buurt wonen. Hij zou ook zeer geschikt zijn om de muizen te vangen bij een boerderij of op een erf.

Bent u op zoek naar een stoere huisgenoot? Kan de kat bij u naar buiten en heeft hij ook nog het rijk voor zich alleen? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Zorro.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht