Waldo

Omschrijving

Dit is Waldo: een mooie cyperse ex-kater van ongeveer 13 jaar, zijn bazinnetje moest worden opgenomen en Waldo kon niet mee. Hij is dus op zoek naar een nieuw huisje. Hij heeft jaren alleen bij de oude mevrouw gewoond en is dus maar weinig gewend en ook best een beetje verlegen. Waldo weet niet wat hij aan moet met kinderen en bij visite kruipt hij het liefst weg, al laat hij hier zien dat hij het ook best gezellig vindt en voor een aaitje komt. Een hond is hij nog wel een tijd gewend geweest, dus dat zou wel kunnen, maar andere katten heeft hij nooit in huis gehad. Hij is een ontzettend lieve en rustige kat die graag bij zijn baasje op schoot komt liggen. Waldo kwam niet zo heel vaak buiten en kan dus geplaatst worden in een huis met alleen een balkon, zodat hij af en toe een frisse neus kan halen!

Waldo kwam hier binnen met allemaal korsten rond zijn kop, dat kwam omdat hij allergisch bleek te zijn. Waldo krijgt bij ons nu speciaal voer (Anallergenic van Royal Canin), en zijn vacht ziet er weer stukken beter uit, het is voor hem dus het best als hij dit voer  blijft houden.

Verder krijgt Waldo nog 1 keer per 3 dagen een 1/2 pilletje voor bloedverdunning, dit zal hij ook de rest van zijn leven moeten krijgen.

Bent u op zoek naar een man op leeftijd, die nog een mooie oude dag verdiend, en kunt u hem een rustig plekje bieden, neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met Waldo.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht