Tio

Omschrijving

Deze ontzettend lieve, aanhankelijke heer op leeftijd is ruim 13 jaar. Hij is op zoek naar een nieuwe woning,  omdat hij in zijn vorige huis niet meer op de bak ging plassen. Dit probleem is echter volledig opgelost, omdat na onderzoek door onze dierenarts bleek dat zijn nieren niet werkten zoals het zou moeten. Wij geven hem nu speciaal voer en een pilletje per dag. Nu doet hij weer alles netjes op de bak en ook in de huiselijk omgeving van het gastadres waar hij nu verblijft, doet hij netjes alles op de bak. Het innemen van het pilletje is voor Tio geen probleem.

Tio is een rustige  en makkelijke kat, had weinig interesse in de andere katten in onze opvang en is onbekend met honden. Kennismaking met nieuwe mensen vindt hij in het begin best spannend en kruip hij het liefst weg, maar als hij merkt dat de mensen lief voor hem zijn, komt hij snel uit zijn schulp en is hij eigenlijk heel erg op mensen gericht. Het liefst ligt hij de hele dag op schoot en ook kinderen zullen voor hem geen probleem zijn, mits ze maar niet al te druk zijn. Gekamd worden vindt hij ook heerlijk. Hij heeft een heel lief zacht stemmetje en met kleine prr-geluidjes praat hij graag tegen je. Kortom aandacht is voor Tio belangrijk. Hij vindt het fantastisch om lekker rond te struinen in de tuin. Dat mist hij nu wel, omdat hij nu niet naar buiten kan.

Wat we zoeken voor Tio? Een huisje waar hij nog even lekker rond mag struinen, ook in de tuin. Waar hij enig huisdier is, dus zonder andere katten en zonder honden. Kinderen zijn geen probleem. Een gezellig huisje dus en een baasje waarbij hij op schoot mag zitten.

Interesse in Tio? Neem contact met ons op voor het maken van een kennismaking met deze heer op leeftijd.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht