Siebert

Omschrijving

Siebert, een mooie zwarte kater van 4 ½ jaar. Hij is verwaarloosd bij ons binnen gekomen en helaas konden we zijn oog niet meer redden. Hij is nu helemaal hersteld en heeft lang genoeg bij ons gezeten: tijd voor een nieuw huis en een nieuw begin. Siebert gaat nu als stoere eenoog door het leven. Zijn kop is nog een beetje kaal van het scheren, maar dat groeit vanzelf weer aan! Siebert heeft er weinig last van.

Hij is een grote lieverd, nog een klein beetje verlegen, maar geaaid worden is wel erg lekker. Hij kan er echt van genieten. Teveel drukte hoeft voor hem niet, een andere kat in huis zou best kunnen. Hoe hij met honden is weten we niet, we denken dat hij wel goed gaat met kinderen vanaf een jaar of twaalf.

 

Wat we zoeken voor deze piraat? Een gezellig huis, niet teveel drukte, waar hij lekker zijn gangetje mag gaan. Als hij eenmaal gewend is wil hij ook heel graag naar buiten kunnen. Wat rondstruinen door tuin en buurt is wel aan hem besteedt.

Bent u gevallen voor zijn mooie koppie en vindt u het, net als Siebert, geen probleem dat hij een oogje mist, neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze mooie man.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht