Muck

Omschrijving

We hebben inmiddels al zoveel reacties gekregen voor Muck dat het nu even geen nut meer heeft om te reageren.
Mocht er bij de ontvangen mailtjes geen goed adres zitten, dan zullen wij verder zoeken in de ontvangen mailtjes.

Muck, een mooie cypers met witte kater van 11 maanden, is op zoek naar nieuw personeel. Ook hij is als zwerver bij ons binnen gekomen en niet meer opgehaald door de eigenaar. Hij zoekt nu een eigen huis waar hij mag blijven en geknuffeld gaat worden. Muck is een lieve kater, maar zodra hij ergens genoeg van heeft laat hij dat ook duidelijk merken. We plaatsen hem dan ook liever niet bij kinderen, omdat die te druk voor hem zijn. Het kan heel goed zijn dat Muck het in de Quarantaine niet zo naar zijn zin heeft en dat hij gelukkiger zal zijn in de grote plaatsingskamer. Dat gaan we zien wanneer hij verhuisd is. We weten nog niet hoe hij is met andere katten of met honden in zijn omgeving. Ook dat gaan we merken wanneer hij zijn eigen gang mag gaan en de ruimte heeft.
Muck is op zoek naar een wat rustiger huis, waar mensen hem zijn gangetje laten gaan en waar hij regelmatig een aaitje en een knuffeltje krijgt. We weten niet of hij echt op schoot komt liggen, maar geaaid wil hij zeker. Wat hoog op zijn verlanglijstje staat is een tuin, de mogelijkheid om de wereld te gaan ontdekken. Hij is nog jong en wil zeker op ontdekkingsreis!

Bent u op zoek naar Muck? Een lieve kat met een eigen willetje? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze mooie cyperse kater.

 

 

 

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht