Koekie, Kobus en Koosje

Omschrijving

We hebben inmiddels al zoveel reacties gekregen voor de 3 kittens dat het nu even geen nut meer heeft om te reageren. 
Deze drie kleintjes zijn ook op zoek naar een eigen huisje. Ze zijn samen met hun moeder bij ons binnen gekomen en komen uit een huiselijke situatie. Ze zijn nu 11 weken, alle drie zwart met wit en ontzettend lief. Ze zijn kinderen gewend, het is onbekend of ze met honden kunnen, maar met genoeg geduld en begeleiding zal het best lukken bij een hond die katten gewend is. Katten zijn voor hen geen probleem, natuurlijk moeten ze er even aan wennen, maar ook dat zal met een beetje geduld zeker lukken.
Als ze gewend zijn aan hun nieuwe omgeving en nieuwe mensen en natuurlijk pas als ze gesteriliseerd en gecastreerd zijn, willen ze ook graag naar buiten kunnen.

 

Bent u op zoek naar een gezellig kitten, mag hij/zij naar buiten bij u, en bent u bereidt heel veel te knuffelen en te aaien.
Neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met deze 3 kleintjes.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht