Sientje, Pablo en Pixie en Caya

Omschrijving

Deze 3 zwart witte kittens zijn Sientje en Pixie (2 meisjes) en Pablo (hun broertje) en nog een meisje Caya. Zij zijn nu 14 weken en Caya is nu 13 weken en ze mogen op zoek naar hun eigen huis. Ze zijn als gevonden bij ons binnen gekomen en hebben in een thuissituatie gezeten om te wennen aan het leven onder de mensen. Ze hebben nog wel de tijd nodig om te wennen aan de wereld om hen heen, maar ze zijn op de goede weg. We denken dat ze misschien geplaatst zouden kunnen worden bij kinderen vanaf 12 jaar, in een huis zonder hond. Dus heeft u kinderen dan willen we heel graag dat die bij de kennismaking mee komen om te zien hoe de kittens op hen reageren. 

Omdat zij nog wat socialisatie missen plaatsen we ze alleen met een sociaal kitten of in een huis waar al een sociale andere kat aanwezig is. We plaatsen ze dus niet alleen en ze hebben nog heel veel tijd en geduld nodig om mensen te vertrouwen.
We plaatsen kittens niet als enige kitten in huis. Ze zoeken een huisje waar ze lekker van het leven mogen genieten en waar ze als ze eenmaal aan hun nieuwe huis en mensen gewend zijn en gesteriliseerd zijn naar buiten kunnen.

Bent u op zoek naar een kitten, heeft u al een sociaal kitten of jonge kat in huis en bent u gevallen voor een van deze mooie koppies?

Neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met deze drie kleintjes.

 Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht