Astra en Ayla

Omschrijving

Deze 2 kittens van nu 13 weken mogen ook op zoek naar hun eigen huisje. Astra is het cypers-bruine meisje, Ayla is het zwart met klein beetje witte meisje. Ayla en Astra zaten samen in een pleeggezin om te socialiseren. Dat gaat heel goed. Ayla en Astra zijn blij als je beneden komt en zijn helemaal gelukkig als ze verwend worden met wat natvoer. Als de pleegmama op de bank gaat zitten komen ze bij haar zitten en willen ze graag geaaid worden. Ayla komt zelfs uit zichzelf op schoot zitten en ze spinnen luid als ze geaaid worden. Astra is nog wat terughoudender. 

Ze hebben zoveel energie dat wij vermoeden dat zij, wanneer zij helemaal gewend zijn, ook graag naar buiten willen.
Kinderen zijn zij niet gewend en ook met honden zijn zij onbekend. Wij denken dat ze wel kunnen wennen aan rustige kinderen (vanaf een jaar of 12). Een huis zonder honden heeft dus hun voorkeur. We denken dat het voor deze twee het leukst is om samen te blijven. 

Bent u op zoek naar twee kittens die nog even tijd nodig hebben om te wennen?
Neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met deze 2 kleintjes. 

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht