Bino en Bommel

Omschrijving

Deze twee kanjers zijn Bino en Bommel. Samen met hun broertje Benny bij ons in de opvang binnengekomen. Ze hebben in een pleeggezin gezeten om te wennen aan het leven met mensen om zich heen. Benny heeft nog een beetje meer tijd nodig, maar Bino en Bommel zijn er klaar voor. Ze zijn nu 5 maandjes oud en zijn op zoek naar een huis waar ze nog wel even rustig de tijd krijgen om te wennen aan de mensen en het leven in een huis. In hun pleeggezin waren ze honden gewend en dat ging ook best goed. Ze zullen natuurlijk wel weer even moeten wennen als ze nu in een huis komen met een hond die ze niet kennen.

Bommel vindt het allemaal nog best spannend, maar wanneer je hem in zijn nek of onder zijn kinnetje kriebelt gaat hij heel hard spinnen, toch wel erg lekker. Hij vindt het oké om opgepakt te worden en blijft dan bij je op schoot liggen.

Bino is de stoere van de twee, als hij door heeft dat je hem wil aaien, duikt hij vol overgave op je hand. Hij is een onderzoekend mannetje, hij blijft niet lang op schot liggen. Hij vindt het dus heerlijk om geaaid te worden, maar is te druk om lang te blijven zitten.

We zijn voor deze twee op zoek naar een niet al te druk huis waar ze, wanneer ze eenmaal gewend zijn en gecastreerd, naar buiten kunnen. Zij zullen het heerlijk vinden om ook de wereld buiten de tuin te ontdekken. Bino en Bommel worden samen geplaatst.

Kunt u deze kittens een mooi huis bieden, waar ze nog even de tijd krijgen om te wennen. Kunnen ze naar buiten bij u? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze twee knapperds.
Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht