Souza

Omschrijving

Geslacht :  poes
Ras: Europese korthaar
Leeftijd: 3 jaar
Kan bij katten :  nee
Kan bij honden:  nee
Kan bij kinderen: rustige kinderen vanaf 12 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja  
Speciale zorg: nee
Moet naar buiten: ja
Wordt graag aangehaald: ja.

 

 

Beschrijving:

 

Dit is onze grote mooie cyperse poes Souza van ongeveer 3 jaar oud. Zij is bij ons terecht gekomen, omdat ze buiten in de rondte aan het zwerven was. Alhoewel Souza een onwijs lieve en aanhankelijke poes is zijn we ervan overtuigd dat ze wel veel contact had met mensen. Daarbij was Souza ook hoogzwanger toen zij binnen kwam. Zij is dan ook in het SDO bevallen van 2 mooie grote jongens en heeft daarbij ook nog een pleegzoontje onder haar hoede genomen. Nu heeft zij de kleintjes heel goed groot gebracht, is zij gesteriliseerd en toe aan een eigen thuis.

 

Souza is opzoek naar een huis waar haar gouden mandje staat. Souza vind knuffelen erg fijn, maar als het te druk wordt kruipt ze het liefst even onder de tafel om vanaf een afstand te kijken wat er gebeurt. Kinderen zijn voor Souza leuk tot op een zekere hoogte. Ook zijn Souza en honden niet echt vrienden en lijkt het ons verstandig dat er in Souza haar nieuwe thuis geen honden aanwezig zijn. Een huis waar zij lekker naar buiten kan staat zeker op haar verlanglijstje. Wat wij verder over Souza kunnen vertellen dat ze houd van kriebels en knuffels, maar tot nu toe is ze geen schootkat. Souza kan ook goed op zichzelf zijn.

 

Bent u op zoek naar deze grote mooie cyperse poes. En heeft u geduld om Souza op een rustige manier aan haar nieuwe omgeving te laten wennen. En denkt u voor Souza haar nieuwe thuis te zijn? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Souza.

 

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht