Foppe en Lotte

Omschrijving

Deze twee kanjers zijn Foppe en Lotte. Foppe, het rode katertje, is nu 16 weken en Lotte, het cyperse poesje, is 11 weken. Ze zijn met zijn 2-en op zoek naar een nieuw huisje. Foppe heeft een moeilijke start gehad, maar is nu hollands welvaren en helemaal klaar om bij zijn nieuwe baasjes te gaan wonen. Lotte en Foppe hebben elkaar hier in de opvang wel gevonden. Lotte is nog erg verlegen, maar kan de wereld aan als Foppe in haar buurt is. Ze willen dus zeker samen naar een huis. Voor Foppe kan het niet druk genoeg zijn. Kinderen zijn voor hem geen probleem, andere katten ook niet en hij heeft een tijdje in een pleeggezin gewoond met honden, dus ook dat zal wel lukken met een beetje begeleiding.

Lotte is in haar eentje binnengekomen en miste toen een maatje, die heeft ze gevonden in Foppe. Zij is dus nog wat angstig, maar met geduld en rust gaat zij opbloeien tot een mooi vriendelijk meisje. Ook zij heeft in een pleeggezin met honden gezeten en zij zou er dus ook aan kunnen wennen met de juiste begeleiding. Voor haar geen drukke kinderen in huis, dat is nog een beetje te veel voor haar. Wat oudere kinderen zouden wel kunnen, maar dan wel als de klik er is.

Bent u op zoek naar 2 kleine kanjertjes. En vindt u het niet erg dat Lotte wat rust en tijd nodig heeft om los te komen. In de tussentijd kunt u dan natuurlijk wel knuffelen met Foppe. Mogen ze nadat ze geholpen zijn naar buiten bij u, in de tuin? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Foppe en Lotte.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht