Benny

Omschrijving

Dit is Benny, een rood katertje van 6 maanden. Hij is op zoek naar een gezellig huis waar al een sociale kat aanwezig is, of een kitten van ongeveer dezelfde leeftijd. Maar kan ook geplaatst bij mensen die heel veel thuis zijn en heel veel tijd hebben. Hij heeft in een pleeggezin gezeten met kinderen, dus met rustige kinderen kan hij ook in huis wonen. Honden is hij niet gewend, maar een andere kat is geen uiteraard probleem. Benny is nog wat onzeker, maar als hij eenmaal ontspannen is gaat hij op ontdekking en zoekt de lekkerste plekjes in huis. Hij wil best wel even op schoot, maar liever ligt hij naast je om na eventjes wennen heerlijk te gaan genieten van de aandacht.  heeft nog wel even tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe huis en mensen, maar als hij eenmaal weet dat hij zijn gouden mandje gevonden heeft zal hij zich waarschijnlijk wel ontwikkelen tot een mooie nieuwsgierige en lieve kater.

Bent u op zoek naar een kitten ? En vindt u het niet erg dat Benny wat rust en tijd nodig heeft om los te komen. Mag hij nadat hij geholpen is naar buiten, in de tuin? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Benny.

 Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht