Lucas

Omschrijving

Mag ik u even voorstellen aan Lucas! Hij is een mooie grijs met witte kater van 9 maanden. Ook hij is als zwerver bij ons binnengekomen, dus we weten weinig van hem. Hij vindt mensen nog niet leuk. Hij bekijkt het wel allemaal met veel interesse, maar komt niet naar je toe en loopt weg wanneer je hem wil aaien. Maar hij is niet boos, vooral bang. Hij is dus op zoek naar een huis waar hij heel veel tijd krijgt om te wennen. Graag zouden wij hem plaatsen bij een sociale kat in huis, omdat hij daar nog heel veel van kan leren. Hij heeft hier bij ons een vriendinnetje gevonden in Suus, zij staat ook op de site. Samen zijn ze een stuk relaxter. Nou is Suus ook nog geen grote held, maar ze helpt Lucas misschien wel over zijn angst heen in de toekomst. Ze mogen dus ook samen geplaatst worden.

Het is voor Oscar dus heel belangrijk dat hij een maatje heeft, we plaatsen hem dus niet alleen.

We zoeken voor hem een rustig huis met baasjes die hem de tijd geven om te wennen aan de wereld om hem heen. Waar hij niet hoeft samen te leven met een hond, maar wel met een andere kat. Kinderen zijn geen optie nog voor hem, daar is het leven nu nog te spannend voor. Een huis ook waar hij naar buiten kan als hij helemaal gewend is, een tuin is echt een vereiste voor hem.

Kunt u Lucas bieden waar hij zo naar verlangt? Mag deze knappe kerel misschien bij u komen wonen?  Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen met Lucas.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht