Oscar

Omschrijving

Deze kleine man is Oscar. Een zwart met wit katertje van 13 weken. Als angstig zwervertje bij ons binnen gekomen, maar inmiddels uitgegroeid tot een lieve vent. Hij vindt nog niet iedereen leuk en wil wel blazen wanneer er iemand op hem afkomt, maar als hij de klik heeft, dan komt hij los en wil hij best geaaid worden. Voor hem zijn we op zoek naar een niet al te druk huis. Grotere kinderen zou kunnen maar een hond is heel spannend voor hem. Andere katten vindt hij oké, maar bij mensen waar hij veel aandacht krijgt wanneer hij dat wil zou hij ook zonder andere kat geplaatst kunnen worden. Wanneer hij eenmaal gewend is en gecastreerd wil hij vast naar buiten kunnen, een tuin waar hij in op onderzoek kan gaan en misschien later wel de hele buurt. Oscar is dus op zoek naar een huis waar hij rustig mag wennen aan de nieuwe situatie, mensen die geduld hebben en niet verwachten dat hij binnen twee weken op schoot komt zitten. Maar vooral mensen waar hij een klik mee heeft!
 
Wilt u komen kijken of Oscar u uitkiest als zijn nieuwe baasje? Heeft u de tijd om hem verder te laten wennen en kan hij uiteindelijk naar buiten bij u? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Oscar.

 Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u de kitten(s) te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht