Abby

Omschrijving

Deze lieve kleine dame hebben we Abby genoemd. Zij is een zwarte dame met een wit befje van 5 maanden jong. Ze is als heel bang kitten bij ons binnengekomen en heeft een lange periode in een pleeggezin gezeten. Ze is enorm bijgetrokken en is niet meer zo bang, maar voor haar is het wel belangrijk dat er een sociale kat in huis aanwezig is. In het pleeggezin kwam ook naar boven dat haar knieschijfje uit de kom was. Die is weer teruggezet en daar heeft ze nu geen pijn aan. Wel mist zij nog spierkracht in haar achterpootjes. Zo kan zij niet op de bank of een tafeltje springen, maar gebruikt zij haar nageltjes om ergens op te klimmen. Of dit ooit helemaal goed gaat komen weten we niet. We zijn voor haar dan ook op zoek naar een huisje waar ze wel de beschikking heeft over een balkon of een afgesloten tuin. Voor Abby zoeken we een huis waar de mensen haar de tijd geven om te wennen aan de nieuwe situatie en niet verwachten dat ze binnen een week op schoot zal komen liggen.

Een huis met een baas die veel geduld heeft, waar een sociale kat woont, maar geen honden, kinderen vanaf een jaar of 12 zou kunnen en een balkon of afgesloten tuin. Dat is het hele verlanglijstje van Abby.

Kunt u haar dit bieden, neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met verlegen Abby

 

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht