Pluis

Omschrijving

Pluis is een verlegen meisje die als zwerfkatje binnen is gekomen via een uitwisseling van een andere regio. Er  is door de dierenarts geschat dat ze half september is geboren en is dus echt nog een jonge meid. Ze vind mensen echt nog heel erg spannend en snapt eigenlijk gewoon nog niet dat ze deze vreemde wezens helemaal niet eng hoeft te vinden. Voor Pluis is het dus belangrijk als er in haar nieuwe huisje een andere sociale kat aanwezig is die haar het goede voorbeeld gaat geven dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Omdat grote mensen al heel spannend zijn voor Pluis zijn de kleine mensjes helemaal onvoorspelbaar. Als pluis eenmaal helemaal gewent is aan haar nieuwe huisje wil ze daar wel heel graag de buiten omgeving gaan verkennen. Een huis waar ze naar buiten kan is dus echt wel een must voor haar.

Heeft u een sociale kat in huis en de tijd om Pluis helemaal vertrouwd te maken in haar nieuwe omgeving en met haar nieuwe mensen dan is Pluis op zoek naar u.   

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht