Aap

Omschrijving

Personeel gezocht:

Aap is een echte dame van bijna 6 jaartjes. Ze is bij ons gekomen, omdat haar baasje kleiner is gaan wonen en ze daardoor niet meer naar buiten kon. Hier heeft Aap wel echt behoefte aan, dus gunde haar baasje haar meer. Aap is bij haar vorige huis eigenlijk ook niet gewend aan een kattenbak, omdat ze haar ontlasting altijd buiten deed.

Het is een echte dame met een eigen karaktertje, ze komt graag naast je liggen voor aandacht, maar vergeet het maar als je hoopt dat ze op schoot komt liggen. Ze zal ook laten weten wanneer het genoeg is door een tikje of een knauwtje te geven. Maar als je echt iets van haar wil, kan ze ook goed boos worden, zo vindt ze naar de dierenarts gaan echt heel erg stom en kun je het beste de dierenarts even voor haar waarschuwen. 

Aap is niet gewend aan kinderen in huis. Als deze aanwezig zijn, zullen we even kijken hoe Aap op ze reageert en moeten ze wel heel goed om weten gaan met een kat die niet alles leuk vindt. Maar er zijn ook dingen die Aap juist wel weer leuk vindt, zoals een balletje of een muisje. Dan is het net weer een jonge kitten en zou je echt niet zeggen dat ze bijna 6 is.

Wij zijn voor Aap op zoek naar nieuw personeel, waar ze lekker haar aandacht kan krijgen als ze daar zin in heeft. En iemand die de deur voor haar open wil doen als ze zin heeft om naar buiten te gaan. Is deze taak u op het lijf geschreven, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

 

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht