Jerry

Omschrijving

Deze knappe heer is Jerry, een cypers met witte kater van 12 jaartjes jong. Jerry is bij ons binnen gekomen als een zwervertje, waardoor wij niet veel weten over zijn verleden.
Jerry is een onwijze knuffelkat. Al moet hij eerst wel even een drempeltje over. Nieuwe mensen en een nieuwe omgeving is natuurlijk ook reuze spannend en dan moet er even de kat uit de boom gekeken worden, maar als hij zich eenmaal thuis voelt, komt hij graag een knuffeltje en een aaitje halen.
Hoe Jerry met andere honden en katten in huis zal zijn, weten we niet. Al lijkt het niet dat hij andere honden gewend is. Rustige, oudere kinderen zullen voor hem geen probleem zijn. Zolang ze maar weten wanneer deze kerel even met rust gelaten wilt worden. Het is dus belangrijk dat de kinderen meegaan met de kennismaking, zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Jerry zou in de toekomst graag naar buiten willen, om lekker een wandelingetje door de buurt te maken in het zonnetje. Maar eerst zal hij even moeten wennen aan zijn nieuwe huisje en het nieuwe personeel.

Bent u opzoek naar een kat die, na gewenning, een echte kroelkip kan zijn? En zou u kunnen bieden waar Jerry naar opzoek is? Neem dan snel contact met ons op om kennis met hem te komen maken.

 Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht