Zoey

Omschrijving

Voor Zoey zijn op dit moment al erg veel reacties binnen gekomen, wij zullen deze eerst gaan verwerken. Het heeft op dit moment dus geen zin meer om te reageren.

Zoey is een lieve, cyperse poes van 12 jaar oud.  Ze is gevonden als zwerver en niet opgehaald door de baas. Dus na eventjes te moeten wachten, is het voor haar nu de tijd om opzoek te gaan naar een eigen huis.
Deze lieve dame houdt onwijs van aandacht. Zo komt ze zelf naar je toe als ze even geaaid wilt worden of als ze naast je wilt liggen. Onbekende mensen vindt ze nog wel raar en die moeten even van veraf bekeken worden voordat ze dichtbij durft te komen. Maar met een beetje geduld, liefde en natuurlijk wat lekkers is ze zo om.
Zoey is op zoek naar een huisje waar ze uiteindelijk ook lekker naar buiten kan. Hier in de plaatsingskamer probeert ze ook zoveel mogelijk te genieten van de vrijheid en is ze heerlijk aan het ontdekken. Een balkon alleen zou dus niet genoeg voor haar ontdekkingsavonturen zijn. Daarnaast vindt het ze ook erg fijn om lekker languit in één van de hangplekken te liggen en toe te kijken naar wat de andere bewoners van de kamer aan het doen zijn, dus een lekker-liggende bak zal ook zeer op prijs gesteld worden.
Het liefst is Zoey het enige dier in huis. Al reageert ze hier vriendelijk naar andere katten, zien we toch dat ze het fijner vindt als ze de aandacht van de mensen niet hoeft te delen met anderen. Ook zal ze geen vriendjes worden met honden, dus plaatsen we haar niet in een huis waar honden aanwezig zijn. Jonge, drukke kinderen zijn voor Zoey ook een beetje te veel van het goede. Rustige kinderen boven de 12 jaar zouden voor haar geen probleem zijn, maar zij moeten wel mee met een eventuele kennismaking om te kijken of er een klik is.  

Bent u op zoek naar een echte knuffel dan is Zoey zeker iets voor u.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht