Berlioz

Omschrijving

*** OP HET OGENBLIK ZIJN ER VEEL AANMEDLINGEN VOOR DIT KOPPEL. WIJ ZULLEN UIT DEZE AANMELDINGEN EEN PAAR GESCHIKTE GEZINNEN OP GESPREK UITNODIGEN. GRAAG WILLEN WIJ JULLIE VRAGEN DE WEBSITE IN DE GATEN TE HOUDEN. WANNEER ER GEEN GESCHIKTE MATCH TUSSEN ZIT ZAL DIT BERICHT VERWIJDERD WORDEN EN KUNNEN JULLIE OPNIEUW REAGEREN***


Ik ben Berlioz, een mooie nieuwgierige en speelse rode kater van 11 maanden oud. Ik hou erg van menselijk gezelschap, spelen en lekker eten. Maar ik ben snel bang en dan verstop ik mij.
In mijn korte leventje heb ik erg veel meegemaakt, waardoor ik snel bang ben en mensen nog heel eng vind. Maar desondanks zoek ik toch telkens toenadering. Ik vind je aanwezigheid toch zeer interessant. Ik wil graag met je spelen: achter veren met een draadje aan rennen vind ik geweldig, ik heb ontzettend veel energie. Ben ik aan je aanwezig gewend geraakt, dan kom ik je 's ochtends knorrend en kopjes gevend begroeten. Geef je mij snoep of eten, dan ben je heb je het helemaal gemaakt bij mij. 
Aangeraakt worden vind ik soms nog erg spannend, ik hou je dan ook goed ik de gaten, terwijl ik toch ook geniet. Je mag mij echter altijd wel eventjes aanraken. Wanneer ik er genoeg van heb geef ik het duidelijk maar toch vriendelijk aan. Telkens sta echter ik meer toe.
Samen met mijn broertje Bashena ben ik opzoek naar kattenliefhebbers, ons weer vertrouwen in mensen kunnen geven, die een beetje geduld met ons hebben en ons structuur en houvast kunnen geven (Eat, Play, Sleep, Cuddle).
Kleine kinderen is geen match, dus er wordt geadviseerd om mij te plaatsen bij kinderen boven de 12 jaar. 

Kun jij ons een goud mandje bieden? Neem dan contact op met het asiel.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht