Bashena

Omschrijving

*** OP HET OGENBLIK ZIJN ER VEEL AANMEDLINGEN VOOR DIT KOPPEL. WIJ ZULLEN UIT DEZE AANMELDINGEN EEN PAAR GESCHIKTE GEZINNEN OP GESPREK UITNODIGEN. GRAAG WILLEN WIJ JULLIE VRAGEN DE WEBSITE IN DE GATEN TE HOUDEN. WANNEER ER GEEN GESCHIKTE MATCH TUSSEN ZIT ZAL DIT BERICHT VERWIJDERD WORDEN EN KUNNEN JULLIE OPNIEUW REAGEREN***
Ik ben Bashena, een mooie wit met rode kater van 11 maanden oud. Ik hou erg van menselijk gezelschap en spelen, maar ik ben ook erg snel bang en dan verstop ik mij.
In mijn korte leventje heb ik erg veel meegemaakt, waardoor ik erg snel bang ben en mensen nog heel eng vind. Maar desondanks zoek ik toch telkens toenadering. Ik vind je aanwezigheid toch zeer interessant. Ik wil graag met je spelen: achter veren met een draadje aan rennen vind ik geweldig, ik heb ontzettend veel energie. Hoor ik het geluid van de hengel, dan kom ik meteen uit ieder hoekje van de kamer aanrennen.
Aangeraakt worden vind ik ook heel eng, maar uiteindelijk verdwijnt de initiële angst en kan ik ook knorrend genieten van een goede aaibeurt. Dit vooral kan voor of een tijdje na het spelen, want dan ben ik aan het luieren en voelen ik mij wat meer op ons gemak bij jou. En sta ik meer toe. Van onverwachte toenadering schrik ik, ren ik weg of kruip ik inelkaar.
Samen met mijn broertje Berlioz ben ik opzoek naar kattenliefhebbers, die een beetje geduld met ons hebben, ons weer vertrouwen in mensen kunnen geven en ons structuur en houvast kunnen geven (Eat, Play, Sleep, Cuddle).
Kleine kinderen is geen match, dus er wordt geadviseerd om mij te plaatsen bij kinderen boven de 12 jaar.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht