Bibber

Omschrijving

Mijn naam is Bibber.

Mijn naam heb ik te danken aan mijn begin periode hier in het asiel. Ik kon alleen maar bibberen! Van kop tot staart. Nadat ik er achter kwam dat ik hier van de verzorgers eten, drinken, liefde en vooral veel koekjes kreeg viel mijn spanning langzaam maar zeker weg. Ik  ben inmiddels een zeer sociale kater geworden. Wel kan ik nog een beetje opvoeding gebruiken. Ik speel met handen en ook als ik het ergens echt niet mee eens ben, wil ik nog weleens bijten of uithalen. Dit is gelukkig niet hard, maar ik snap dat mensen er soms van kunnen schikken.

Ik ben een kat die gewend is om buiten te komen. Een tuin is dan ook een must voor mij.
Eten doe ik graag! En je moet weten dat als ik een hoop stres ervaar ik mijzelf kaal lik rondom mijn poten. Echter komt dit vaak weer helemaal goed wanneer ik mijn rust in de nieuwe situatie heb gevonden.

Ik ben overigens een gecastreerde maar zeker vocale kater die graag alle aandacht op eist. Aandacht delen is dan ook niet iets wat ik graag doe waardoor mijn verzorgers hier toch graag willen dat ik in een huisje terecht kom waar geen andere katten zijn. Op andere honden reageer ik nauwelijks tot niet dus dat zou misschien nog best wel eens een goede match kunnen zijn!

Kinderen vind ik leuk vooral als ze eten in hun handen hebben!! Ik doe er alleen alles aan om dat eten dan ook te bemachtigen kosten wat het kost. Hierdoor brengt het een klein risico met zich mee om mij met kinderen onder de 8 te plaatsen.
Verder houd ik onwijs van knuffelen, lekker luieren en ben ik op zoek naar mijn forever home.
Kan jij Bibber een nieuw huisje bieden?

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht