Saar

Omschrijving

Hoi!

Mijn naam is Saar en ik ben ongeveer 1 jaar oud. Ik ben gevonden op een tuinencomplex samen met 4 andere kittens. Ik ben een katje met een rugzak maar met een wil om te groeien.

Mensen vind ik nu nog wat aan de spannende kant en laat mij nog niet uitgebreid aaien. Echter denken mijn verzorgers hier wel zodanige groei te zien dat ze dit in de toekomst wel mogelijk achten. Ik ben erg nieuwsgierig van aard en erg alert. Ik ben dan ook op zoek naar een huisje waar ik samen met mijn vriendin Millie kan komen wonen.

Ik zal vooral een nieuwe familie nodig hebben die mij veel tijd, liefde en geduld kan geven. Een huisje waar het liefst geen kinderen zijn of kinderen boven de 16.
Ik geniet heerlijk van buiten zijn, ik zou het dan op den duur ook heel fijn vinden om lekker naar buiten te mogen. Het liefst in een niet al te drukke omgeving.

Kun jij mij een mooi huisje bieden? Neem dan snel contact op met het dierenasiel.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht