Millie

Omschrijving

Maak kennis met Millie.
Voor Millie zijn wij op zoek naar een ruime woning met tuin /erf waar Millie vooral mag leven als tuintijger, die af en toe lekker naar binnen mag.
Millie is een kat die het lekker vind om heerlijk te snuggelen in een mandje of krabpaal. Millie laat zich benaderen echter vindt ze het heel spannend wanneer je met je hand dichtbij haar komt. Als je doorzet rent ze snel weg en ontstaat en lichte paniek. Ze heeft momenten dat je heel dichtbij  mag komen met je hand en dat zijn dan ook vaak de momenten die je goed moet benutten met haar.
Wij denken dat Millie vooral gelukkig zal zijn als ze de ruimte krijgt om lekker te mogen jagen en spelen en medegenootjes heeft waar ze het terrein mee deelt.
Ze zal zeker ook naar binnen moeten kunnen om de warmte en knusheid op te kunnen zoeken. Millie komt uit een familie van 5 katten en wil dan ook graag geplaatst worden samen met haar vriendin Saar.

Millie is met mensen heel weinig gewend. Zij zal dan ook zeer veel socialisatie nodig hebben. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die kennis hebben van katten en haar daarin verder kunnen helpen.

Heb jij een mooi plekje voor Millie? Neem dan snel contact op met het dierenasiel.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht