Maximus

Omschrijving

Hallo! Maximus is de naam.

Maximus is een echte kat van de straat. Zoals je misschien kunt zien tekent de uitdrukking van Maximus genoeg om te zeggen dat hij een aardig rugzakje heeft. Maximus is dan ook geen kat die je even kunt aaien of even lekker bij je op schoot komt zitten. Maximus is het vertrouwen in de mensen kwijt maar laat zich wel omkopen met koekjes. Maar alleen als je niet kijkt eet hij het op, anders niet. Hij lijkt niet erg onder de indruk te zijn van andere katten of geblaf van honden. Echter knuffelt hij er ook niet mee of zoekt hij geen van de dieren op. Voor Maximus zijn wij vooral op zoek naar een huisje waar hij lekker buiten mag vertoeven en de muizen mag vangen. Een boerderij of manege zou in dit opzicht misschien de ideale situatie voor Maximus zijn.

Heb jij nog een muizenvanger nodig? Of wat leven op het erf? En gun je Maximus een mooie plekje op jouw stukje land? Neem dan snel contact op met het dierenasiel.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht