Bibi

Omschrijving

Deze mooie kleine dame hebben we Bibi genoemd. Ze is een zwarte poes van 1 jaar. Ze heeft hier haar kittens grootgebracht en ze was een hele goede moeder. Haar kittens zijn nu groot genoeg om op eigen benen te staan en zij mag nu op zoek naar een eigen huisje. Ze zoekt een gezellig huisje, waar ze de tijd krijgt om rustig te wennen aan haar nieuwe leventje. Ze vindt niet alle mensen leuk, maar geeft goed aan wanneer ze het niet meer leuk vindt om geaaid te worden. Andere katten zijn voor haar geen vereiste, liever heeft ze alle aandacht voor haarzelf. Dus een huis met een lief en geduldig baasje waar geen andere huisdieren aanwezig zijn. Als ze goed gewend is wil ze graag naar buiten kunnen. We denken dat ze best met al wat grotere kinderen in een huis kan wonen, maar dat kunnen we zien als haar nieuwe baasjes kennis komen maken. 

Bent u op zoek naar een lieve poes, met haar eigen gebruiksaanwijzing, en bent u gevallen voor het mooie koppie van Bibi. Kom dan snel kennis met haar maken!

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht