Desi

Omschrijving

Mag ik u voorstellen aan Desi. Zij is een lapjespoes van 1 jaar jong. Ook zij heeft haar kinderen nu grootgebracht en mag op zoek naar een eigen huisje. Desi heeft het pittige karakter van een lapjespoes en is op zoek naar een huis waar zij enig huisdier mag zijn. Voor haar geen andere huisdieren in huis. Eigenlijk wil ze gewoon een rustig huisje waar ze aandacht krijgt wanneer zij dat wil. Maar ze moet zeker ook naar buiten kunnen. Als ze eenmaal goed gewend is, wil ze de buurt verkennen en lekker in het zonnetje kunnen liggen. Ze is hier nog geen enorme knuffelkat, maar wanneer ze de tijd krijgt en een goede klik heeft met haar nieuwe baasje zou dat best wel kunnen komen. 

Bent u op zoek naar een eigenzinnige lapjeskat en denkt u dat Desi bij u past, neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze leuke meid.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht