Rianne

Omschrijving

Deze cypers met witte dame van net een jaar oud is Rianne. Zij is samen met haar kittens bij ons binnen gekomen. Haar kittens staan ook op de site, die zijn in een pleeggezin geweest om te socialiseren, want het is wel duidelijk dat Rianne al lange tijd op straat woonde, zij vindt mensen nog erg eng. Toch gaan we op zoek naar een plekje voor haar. Ondertussen gaan wij hier in de opvang aan de slag om haar te laten zien dat mensen best leuk zijn en dat af en toe een aaitje over je bol misschien wel lekker is. Maar voor haar ligt dat moment nog in de toekomst. Wat zoeken we dan voor haar? Een eigen plek waar ze lekker haar gang kan gaan. Waar de mensen geduld met haar hebben en niet op zoek zijn naar een gezellige knuffel, maar haar gewoon een kans willen geven op een beetje geluk.

Een huis met tuin of een erf waar Rianne vooral mag leven als tuintijger, die af en toe lekker naar binnen mag.
Rianne bekijkt mensen graag vanuit haar mandje of krabpaal, ze laat zich benaderen maar vindt dat wel heel spannend. Wil je haar nu aaien, dan rent ze snel weg, toch wel een beetje in paniek.
Wij denken dat Rianne vooral gelukkig zal zijn als ze de ruimte krijgt om lekker te mogen jagen en spelen en andere katten waar ze haar erf of tuin mee deelt.  
Rianne is dus niet gewend om contact te hebben met mensen. We hopen dan ook dat haar nieuwe baasjes haar daarin verder kunnen helpen.

Heb jij een mooi plekje voor Rianne? Neem dan snel contact op met het dierenasiel.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht