Safier

Omschrijving

Deze mooie zwart met een beetje witte dame hebben we Safier genoemd. Zij is geschat op ongeveer 2 jaar. 
Zij is bij ons binnengekomen met haar kindjes en die zijn nu groot genoeg om op zichzelf te gaan wonen. Safier is er dus ook klaar voor. Voor haar zoeken we een huis met een tuin. Mensen die ervaring hebben met angstige katten en een heleboel geduld hebben om haar te laten zien dat de wereld best leuk is. Ze heeft waarschijnlijk al lange tijd op straat gewoond en heeft nog geen vertrouwen in mensen. Ze laat zich hier wel heel voorzichtig aaien, maar lekker vindt ze het nog niet. Ze komt ook niet zelf naar je toe, je moet haar echt zelf heel rustig benaderen. Ze zoekt dan ook een huis met baasjes veel tijd en met ervaring met angstige katten. een huis zonder hond, maar misschien wel een sociale andere kat. 

Bent u op zoek naar een lieve dame, die nog een grote drempel over moet voor ze geknuffeld wil worden, neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met Safier.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht