Skadi

Omschrijving

Skadi, een mooie meid die waarschijnlijk nooit contact heeft gehad met mensen. Zij is nog jong, geschat op 10 maanden. Skadi vindt mensen nog best eng en zoekt dan ook mensen met heel veel geduld die niet teveel van haar verwachten maar een boerderij of een buitenplek zou ook super zijn. In elk geval een plek waar ze wel aandacht en voer krijgt en in de gaten gehouden wordt.  
Heeft u een muizenvanger nodig of een erftijgertje of heeft u heel veel geduld en tijd? Zoek dan niet verder! Skadi is er klaar voor.
Neem snel contact met ons om te kijken of u Skadi een mooi plekje kunt bieden.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht