Puck

Omschrijving

Dit is Puck, zij is een zwarte poes van ruim een jaar. Zij is op zoek naar een nieuw huis. Toen er een hond in haar vorige huisje kwam wonen vond Puck het allemaal niet meer zo leuk. Nou was de hond ook niet altijd aardig tegen haar en Puck vindt honden toch al niet leuk. Puck is het liefst de enige kat in huis. Zo'n dametje is het ook wel. Ze staat op haar strepen en laat niet met zich sollen. Ze heeft even in een kenneltje gezeten en dat vond ze helemaal niet leuk. Even kroelen en dan boos worden. Maar nu ze losloopt in een plaatsingskamer is ze al een stuk gezelliger. Vreemden vindt ze niet altijd leuk en ook dat laat ze duidelijk zien. Dat kan ze je een tik verkopen! Ze is wel nieuwsgierig naar onbekende mensen, maar ze wil niet meteen alle aandacht. Ze is erg lief en aanhankelijk, maar heeft wel even tijd nodig om te wennen.
Ze is dus op zoek naar een rustig huis, zonder andere huisdieren en ook zonder kinderen. Wat ze wel heel graag wil is een tuin, als ze eenmaal gewend is aan haar nieuwe baasjes, wil ze ook graag in de tuin kunnen zoeken naar vliegjes en torretjes. Ze is geen kat die rustig stil gaat zitten en helaas dus ook niet voor de foto!

Heeft u interesse in Puck, denkt u dat haar karaktertje aan kunt? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Puck.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht