Brody

Omschrijving

Graag willen we u voorstellen aan Brody. Een rood met witte kater van bijna 2 jaar. Hij is als zwerver bij ons binnen gekomen en zijn baasje is hem niet meer komen ophalen. Maar niet getreurd, hij is nu op zoek naar een nieuw huis. Eentje waar hij even mag wennen aan zijn nieuwe mensen en nieuwe omgeving, want zijn leventje op straat heeft hem een beetje verlegen gemaakt. Hij is eerst wat terughoudend naar mensen toe, blijft stil op zijn plekje liggen, maar als je hem gaat aaien leeft hij op. Dit is lekker! Brody heeft dus nog wel een klein drempeltje naar mensen toe. Omdat hij als zwerver binnen is gekomen weten we niet echt wat hij gewend is. Zodra hij losloopt in de plaatsingskamer zullen we zien hoe hij is met andere katten. Dan gaan we ook even kijken hoe hij reageert op honden. 
Het vermoeden is dat Brody het allebei niet echt nodig vindt in zijn nieuwe huis. 
Voor nu zoeken we dus een huis voor hem zonder andere katten en zonder hond. Verder laat hij hier zien dat hij, als hij even over zijn angst heen is, graag knuffelt met iedereen. Jong of oud, alles vindt ie even leuk.
Voor hem zou een huis met kinderen dus goed kunnen! Zeker is dat hij, als hij eenmaal gewend is aan zijn nieuwe huis en baas(jes) heel graag naar buiten wil. Voor deze (nog niet zo stoere) kater is een balkon niet genoeg. 

Heeft u een mooi plekje voor Brody. Zonder katten of hond en heeft u de tijd om hem vertrouwd te laten worden met zijn nieuwe omgeving? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met Brody.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht