Beertje

Omschrijving

Hallo?

Wij zijn Blacky en Beertje, twee zusjes die samen zijn afgestaand wegens een privesituatie van ons oude eigenaar.
Zoals je misschien op de foto ziet zijn wij twee niet de meest dapperste katten die rond lopen.
Het is hier heel erg spannend en wij zijn vooral op zoek naar rust, liefde en regelmaat. Dat liefde en regelmaat krijgen we hier zeker! Maar de rust? Met al die blaffende hondjes is het best spannend.
Wij zijn twee hele lieve aanhankelijke poesjes wanneer je ons vertrouwen hebt. Dit heeft wel echt tijd nodig want vreemde vinden wij echt heel spannend!
We weten de bak te vinden maar zijn moeilijk eters als de situatie ons te spannend is. Dit zal goed in de gaten moeten worden gehouden bij plaatsing. Wij zijn opzoek naar een woning met genoeg ruimte om ons terug te trekken maar we zijn ook zeer geintereseerd in buiten! Echter door ons angst kunnen wij ons flink in de nesten werken buiten door bijvoorbeeld te schuilen in een schuurtje en opgesloten te worden. Of misschien uit paniek de weg op te schieten en misschien aangereden te worden. Daarom zijn wij echt opzoek naar een huisje waar we wel naar buiten kunnen maar echt de tuin niet uit kunnen door middel van een kattenren of net over de tuin.

Wij zoeken een huis waar geen kleine kindjes rond rennen. Dat vinden wij veel te spannend! Kinderen zo ongeveer vanaf een jaartje of 12 die een wat rustig karakter hebben zou misschien wel kunnen. Honden zijn wij onbekend mee. Hier in het asiel vinden wij het geblaf wel heel spannend maar daadwerkelijk oog in oog met een hond hebben wij nog niet gestaan.

Zoals u misschien kunt lezen zijn Blacky en Beertje twee heel gevoelige wezentjes. Neemt welliswaar niet weg dat deze twee lieverds nog een hoop kunnen leren. Voel jij je na het lezen aangetrokken tot deze twee lieverds? Neem dan gerust via de mail contact op met het dierenasiel Haarlemmermeer.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht