Juilet

Omschrijving

Dit is Julliet.

Deze knappe dame zit alweer even bij ons in het asiel.
Zij is gevonden op straat en aan haar gedrag werd snel duidelijk dat ze hier waarschijnlijk altijd heeft gewoond. Zij is geen mensen gewend geweest in haar verleden en vond ons dan ook best spannend in het begin.

Zij heeft inmiddels de nodige socialisatie gehad en durft ze voorzichtig te genieten van heerlijke aaisessies in combinatie met wat lekkers.

Wat in het asiel opvalt is dat zo nog steeds graag buiten verblijft. Af en toe komt ze lekker binnen liggen maar haar voorkeur staat toch echt op buiten.

Wij zijn dan ook op zoek naar een huisje waar ze dit dan ook echt kan. Wel zouden we willen adviseren dat zij echt alleen naar buiten als de tuin compleet is afgesloten.  Door haar angst kan het zomaar zo zijn dan Julliet van iets schrikt buiten en weg is. Vandaar het advies om bijvoorbeeld  ervoor te zorgen dat ze de tuin echt uit kan d.m.v. een net, speciale afscheidingen op de schutting of eventueel een kattenren.

Wat betreft haar toekomstige baasjes zijn wij opzoek naar een baasje zonder jonge kinderen en of honden. Een baasje die haar de tijd geeft om te ontwikkelen en het leuk vindt om met haar aan de gang te gaan.

Wie heeft er genoeg geduld om van haar de lieve poes te maken, die wij weten die ze stiekem kan zijn?

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht