Abby

Omschrijving

Deze 2 zusjes zijn een beetje het tegenovergestelde van elkaar. Abby is in het begin wat verlegen, maar ze je vertrouwd komt ze helemaal los. Dan is ze echt dol op aandacht en aaien. Ze komt het echt halen en is niet meer bij je weg te slaan. Clarke daarentegen is heel verlegen en heeft een stuk meer tijd nodig voor je haar vertrouwen hebt gewonnen. Maar met wat tijd en aandacht komt er ook een heel lief poesje naar boven. Zeker met behulp van eten, heb je haar goedkeuring snel te pakken.

Ze zijn beide dol op lekker eten en zijn nog erg jong, dus ze hebben nog veel energie. Ze zijn dol op spelen. Het zijn echt zusjes die alles samen doen, eten, spelen en slapen. Ze liggen hier altijd tegen elkaar aan te slapen en zoeken elkaar steeds op in de kennel.

Het zijn katten die uit een groot gezin komen en dol zijn op andere katten om zich heen. Ook zijn ze graag buiten, dus een huis met tuin is zeker een must. Met honden zijn ze nog niet bekend en kinderen gaan waarschijnlijk te druk zijn voor Clarke.

Zij zijn samen op zoek naar een rustig huisje, waar ze de tijd krijgen om te wennen. En met mensen die ervaring hebben met katten en die genoeg geduld hebben om Clarke de lieve poes te laten worden, die ze stiekem wel is.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht