Lex

Omschrijving

Ehm, hoi…….
Mijn naam is Lex. Ik ben een verlegen wat schuwe kater van ongeveer 1 jaar oud.

Ik kom uit de zelfde familie als Raven, Octavia, Monti, Abby, Clarke, Echo en Harper. Zoals je ziet een grote rijke familie. 

Ondanks mijn jonge leeftijd was mijn gebitje helaas niet goed. Gelukkig heeft de dierenarts mij geholpen en kan ik weer goed eten. Ook ben ik hierdoor een stuk vrolijker. De verzorgers hier merken dat ik baat heb bij de aanwezigheid van andere katten. Dit helpt mij om een beetje los te komen en stiekem een beetje af te kijken hoe andere het doen. Want ja zeg nou zelf, al die mensen die maar willen knuffelen…. Daar moet ik erg aan wennen. Ik laat het toe, maar wel wanneer ik er zin in heb. Gelukkig begint dat met regelmaat te komen en durf ik voorzichtig te genieten. Soms geniet ik zo hard dat ik van mijzelf schrik en ineens ga blazen….. dat is dan niet zo zeer naar jou hoor! Maar dan ben ik erg onder de indruk van de situatie en van mijn eigen kunnen. 

Ik ben dus op zoek naar een huisje samen met mijn broer Finn. Hier ben ik inmiddels erg close mee geworden en we zitten graag samen. Verder een huisje waar ik op den duur lekker naar buiten kan en waar geen drukte is. Onvoorspelbaarheid kan ik niet zo goed handelen. Daar schrik ik zo van dat ik mij alleen maar verstop. Met voorspelbaarheid bedoel ik dus dat ik een huisje zoek waar geen honden ineens kunnen gaan blaffen of kinderen die door het huis heen rennen en ineens kunnen schreeuwen en veel vriendjes over de vloer hebben.

Zoals je ziet nog best een eisen pakket, maar ik beloof je! Ik ben een hele lieve aardige kater die jouw leven een stukje mooier kan maken.

Bent u geïnteresseerd in mij en niet af geschrokken van mijn eisen pakket? Neem dan gerust via de mail contact op met mijn verzorgers via:

Sdo@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht