Freya

Omschrijving

Freya,

Een paar maanden geleden waren jullie nog angstige blazertjes, maar nu al goed gewend aan menselijk gezelschap. Nog wel heel eenkennig, dus je zult met deze meisjes veel geduld moeten hebben. Ze vinden het beide heerlijk om aangehaald te worden, gaan lekker spinnen en er ook goed voor liggen. Diana is 6 weken ouder dan Freya. Diana is een echte knuffelkont, ik (pleeggezin) kan haar ook al voorzichtig optillen, vasthouden en dan aaien. Freya vindt dat allemaal (nog) een beetje te eng.  Heel af en toe wordt er nog geblazen, maar dat is meer een vergissing dan dat het echt menens is!

Beide heel nieuwsgierig en speels, en ook met elkaar spelen, met elkaars staart of met je eigen staart is heel leuk!

Als ze ergens van schrikken kunnen ze ook weer even een paar uurtjes wegkruipen (bij mij was achter de wasmachine favoriet), maar uiteindelijk komen ze vanzelf weer tevoorschijn. Het reismandje zal getraind moeten worden. Echter zijn ze al geholpen en geent. Klaar voor een heel jaar.

Ze hebben behoefte aan een rustig huis met een eigen kamertje om terug te trekken en te wennen. Het zou ook fijn zijn als deze twee dames op den duur lekker naar buiten kunnen.


 


Kun jij ons een warm huis bieden?


 


Reageer dan via: sdo@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht