Bagera

Omschrijving

De naam van deze mooie kat Bagera.
Bagera is samen met Luna, Levi en Cava bij ons binnen gekomen als afstand wegens privéomstandigheden. We weten vrij weinig van deze privéomstandigheden waardoor wij de katten moeten beoordelen zoals ze hier bij ons zijn.

Bagera is een kat die over het algemeen zich wel laat benaderen maar van de situatie om zich heen heel erg onder de indruk kan zijn. Hierdoor verliest hij zijn eetlust. Dit is gevaarlijk bij katten en dient hierdoor goed in de gaten te worden gehouden.  Bagera heeft als copingstijl dat hij blaast. Er is te vaak hier aan toe gegeven waardoor hij echt hiermee bluft in de hoop dat je stopt met benaderen. Echter wanneer Bagera benaderd wordt met veel liefde, tijd en geduld laat hij zich heerlijk knuffelen.
Of Bagera ook een schootkat zal worden zal de tijd uit moeten wijzen.
Kinderen en honden is Bagera niet gewend. Of dit dus samen zal gaan zal de praktijk uit moeten wijzen. Wij verwachten wel dat kinderen onder de 8 wat te druk zullen zijn voor deze katten. Ook verwachten wij dat deze katten mogelijk in de toekomst gekoppeld zullen gaan worden in setjes van twee.

Bent u geïnteresseerd in Bagera? Neem dan via de mail contact op met ons om een afspraak te maken voor Bagera.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht